YAŞAMA DAİR HERŞEY

Wednesday, May 23, 2007

Ah İstanbul...

Evet haftasonu kuzenimin nişanı için 4 günlüğüne İstanbul'a gittik. Aslında tam 4 gün bile değildi ama olsun...İstanbul'da olmak ayrı bir güzeldi. Gerçi daha 2 ay olmuştu son gitmemizden bu yana fakat özlemimiz hiç dinmemişti ki :) Perşembe akşam üzeri uçağı ile başlayan kısa tatil, pazartesi öğlen uçağı ile son erdi.

C.tesi günü nişan evde oldu ama teyzem evi en guzel nişan salonundan bile guzel süsletmiş :) Ee.. tabi bir tanecik kızları var, önem vermek gerek ;) Gece eğlence vardı nişan sonrası ama palyancomun aşırı baş ağrısı yüzünden gidemedik. Abimler ise gitmişler ama Ataköy - Arnavutköy 2 saat sürünce pek bir halleri kalmamış eğlenmeye :)

Pazar günü ise balık tutma hevesi (aslında bahanesi) ile boğaz kıyısına indik. Hava biraz nane mollaydı ama soğuk değildi. Yağmur ha yağdı ha yağacak gibiydi. Bizim Te Adore'da bizimleydi. Kudurdu vallahi :) Herşeye merakla koşması ve artık iyice büyüdüğü için bizi peşinde sürüklemesi hem eğlenceli hem de bizim için yorucu oldu :)

Baktık ki bizden balıkçı olmaz :) Toplam 5 defa olta sallayıp iki defa kurşunu kaybedince vargeçtik bu sevdadan :) Balık tutamadık bari kokoreç ve midye tava yiyelim bari...Ancak ikisini birarada satan bir yer bulamadık emrigan taraflarında. Sonradan benim aklıma daha önce abimlerle gittiğim bir piknik yeri geldi. Belgrad ormanlarına giderken yolun sağında su kemerleri kalır, kemerin altından aşağıya inerken piknikçiler vardır. Ancak eti ve mangalı onlar veriyor ;) Bizde daha önce gittiğimiz yere gittik. Geniş bir yeşil alana kurulmuştu ve hem bizim için temiz hava hem de Te Adore için koşup oynayabileceği bir alan olası bakımından hoşumuza gitti :) Mangal biraz geç geldi ama sonunda patlayan yağmurun altında mangal keyfide bir başka oldu be! Geçen gelişimizde Yumurcak ile buluştuğumuzda birara bloggerlar yemeği ayarlayalım demiştik. Vallahi çoçukları olanlar içinde ideal bir yer. Tavsiye ederim ;) Bakarsınız hep berbaber gideriz.

Te Adore her zamanli gibi çoçukların ilgi odağı oldu ama gülü seven dikenine katlanır misali 4 tane toplarını Te Adore'e hediye ettiler :)) Birde piknik alanının köpekleri vardı. Te Adore bir tanesi (tabili kız olanı) ile birden fazla haşır neşir olmaya başladı. Zilli, gördü tabi aslan gibi delikanlıyı başladı kur yapmaya bizimkine :)) Bir ara bırakalım ne olursa olsun dedik ama etrafta o kadar çoçuğun bir anda Alman sanat filmi izlemesine gerek yok diye vazgeçtik bu fikrimizden :) akşam eve gittiğimizde Te Adore o kadar yorulmuştuki kulubesinde uykuya daldı hemen...Çak tatlı yaramaz şey :) Biraz eğitim ve biraz daha olgunlaşınca tam süper olacak :) Bu arada 28 Mayıs Te Adore'un doğumgünü :) 1 yaşında olacak.

Güzel başladıi kısa sürdü ve bize pazartesi dönüş yolu göründü. Ancak size İstanbul'dan getirdiğim haberler bu kadar değil. Asıl haberi yarın ki yazımda vereceğim. Herkese selamlar.

NOT: Cadı gayet iyi. Kendisini c.tesi günü hastane çıkışında gördük. Moralide gayet iyiydi. Sizlerin selamlarını ve geçmiş olsun dileklerinizi ilettim.
posted by ANDY at 4:18:00 PM

4 Comments:

Te Ador'u rahat bıraksaydınız ya.. baba olmadan dede olurdun.. hehe.:) Yağmurda mis gibi kokmuştur toprak.. işte azıcık ıslatır. E artık gülü seven dikenine katlanacak değil mi?:)
Cadının iyi haberlerini verdiğin ve bizim mesajlarımızı ilettiğin için de ayrıca teşekkürler.:)

5/23/2007 07:05:00 PM  

ona alman sanat filmi demezler.belgesel derler.
o piknik alanındaki çocukları benim bahçeye yolla,şu anda kedi belgeseli var. izlesinler.:P



yemeksenligi.com da yanda anket var.benim kurabiyeme,oy verin olurmu?:)

alttan onuncu kolay acıbadem k.diye yazıyor..)
şimdiden teşekkürler.çok hain gördüm kendimi.:P

5/24/2007 12:24:00 PM  

FİG, rahat bırakmayı istedim ama etrafta pek çok kişi vardı ;)

Yağmur Damlası, ben oy vereceğim ama benim oy 5 ytl ;) Ama eğer o kurabiyerlerden gönderirsen beleş olur :)

5/24/2007 01:23:00 PM  

Şablonumu isteyen arkadaş bir mail adresi verirseniz şablonun kodlarını gönderebilirim.

5/26/2007 02:01:00 PM  

Post a Comment

<< Home